Ved brug af senden10er.dk har du accepteret disse Vilkår og betingelser er beskrevet herunder. Denne service er kun for personer der er 18 år eller derover.

1. Disse vilkår og betingelser kan til enhver tid blive ændret uden varsel.

2. For at kunne benytte senden10er.dk – som virksomhed eller virksomhedsindehaver – kræves der blot at man indtaster oplysningerne under Tilføj Virksomhed.

De oplysninger der afgives/indtastet i den forbindelse vil ikke blive videregivet til 3. mand, ej heller vil de blive distribueret, solgt eller på anden måde videredistribueret til 3. mand.

3. Alle virksomheder kan tilmelde sig, men det er udelukkende www.senden10er.dk der bestemmer, hvilke virksomheder de ønsker at offentliggøre.

4. Senden10er.dk formidler blot kontakten mellem erhvervsdrivende og støtte-personer og kan ikke drages til ansvar for udveksling af penge eller ydelser imellem disse. Senden10er.dk kan ikke holdes ansvarlig for overførsler af beløb, som af forskellige årsager er landet i forkerte hænder.

Senden10er.dk tilbyder virksomhedsindehavere at oprette sig og vise sin virksomhed på senden10er.dk, under hensyntagen til at de ikke krænker en 3. part og at de selv ejer alle rettigheder til det der vises sammen med deres virksomhed.

Det vil sige at senden10er.dk ikke tager ansvar for at oplysningerne på projekter og virksomheder er korrekte.

Din virksomhedsside på senden10er.dk er at betragte som din egen hjemmeside. Det er et brud på bestemmelserne for brugen af senden10er.dk hvis du viser falske og/eller misvisende virksomheder, og informationer vedrørende din virksomhed. Et sådant brud vil medfører at projektet lukkes af senden10er.dk. Samtidig vil du ikke kunne oprette projekter på senden10er.dk i fremtiden.

Virksomheder der oprettes på senden10er.dk skal valideres af senden10er.dk inden de kan lægges ud på senden10er.dk og se af alle. Denne validering er ikke et udtryk for, at senden10er.dk står inde for informationer, holdninger der gives udtryk for i virksomhedsbeskrivelsen, ej heller betyder det at senden10er.dk står inde for selve virksomhedens produkter, hvis produktet er i form af en film, video, et kunstværk eller hvilket som helst andet produkt der måtte komme ud af en virksomhed. Ej heller er valideringen et udtryk for at senden10er.dk på nogen måder sympatiserer med budskaber der måtte fremkomme i en virksomhedsbeskrivelse, eller det endelige produkt. Dette ansvar er udelukkende virksomhedsindehaverens.

Valideringen er heller ikke et udtryk for at senden10er.dk har ydet rådgivning til virksomhedsindehaveren i relation til skat, moms og andre beslægtede områder. Virksomhedsindehaveren opfordres til at søge ekstern rådgivning om disse forhold, og gennemlæse vejledningen hos SKAT (http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=2172087).

Senden10er.dk rådgiver ikke om disse forhold, og opfordrer til at søge ekstern rådgivning hos f.eks. revisor eller advokat.

5. Der er ikke noget betalingssystem på senden10er.dk, da alt foregår via tredjepartsbetalingsmuligheder, så som Mobilepay, direkte til virksomhedsindehaverens mobilepaynummer.

Vi er med andre ord ikke en del af betalingsflowet, og pengene står ikke på senden10er.dk’s driftkonto på noget tidspunkt. 

6. senden10er.dk kan indeholde links til sider udenfor senden10er.dk. senden10er.dk kan på intet tidspunkt blive gjort ansvarlig for indholdet på disse sider, og kan heller ikke stilles til ansvar for hvad brugen af disse sider han af konsekvenser for brugerne af senden10er.dk

7. Bortset fra det indhold du selv laver til din virksomhed, som ikke må krænke en 3. part – så har senden10er.dk alle rettigheder til vores eget indhold på denne side. Dette gælder rettigheder over grafik, redaktionelt indhold, video, trademarks, audio, musik og alt andet indhold som er fremstillet af senden10er.dk.

9. En virksomhed på senden10er.dk må ikke krænke 3. mands rettigheder, og senden10er.dk kan kun stilles til ansvar for krænkelse af eventuelle 3. mands rettigheder – såfremt det er i materiale som senden10er.dk selv har fremstillet til websiden.

10. senden10er.dk kan ikke stilles til ansvar for indhold i projekter brugerne af senden10er.dk har oprettet og indtastet. Ligesom senden10er.dk heller ikke kan stilles til ansvar for krænkelser af 3. mands rettigheder foretaget af brugere på senden10er.dk.

11. Ved at støtte en virksomhed fraskriver man sig fortrydelsesretten. Virksomhedsindehaveren skal kunne regne med at pengene er tilstede for

Ved accept af disse vilkår & betingelser accepteres det, at senden10er.dk ikke er sælgeren af produktet/ydelsen.

Ligeledes ved accept af disse vilkår & betingelser accepteres det at hvis man annullerer sit køb via sin bank, altså gør en indsigelse gældende overfor banken af unavngiven grund – så skal senden10er.dk holdes skadesløs. Kan vi således ikke få beløbet refunderet af virksomhedsindehaveren, som er den reelle sælger, skal køberen (crowdfunderen) dækker senden10er.dk’s tab – da vi af banken pålægges at betale din indsigelse.

12. Som virksomhedsindehaver på Senden10er bekræfter jeg, at min kampagne – som udgangspunkt er reguleret af dansk ret, og med værneting i Danmark, og at jeg vil overholde dansk ret.

Rewardcrowdfunding er som hovedregel sidestillet med internethandel. Dette medfører bl.a. at Forbrugeraftalelovens regler mht. levering, fortrydelse mv. er gældende, og Købeloven for så vidt angår reklamationer/garantier.

13. senden10er kan til enhver tid vælge at afslutte et projekt før tid uden grund. Senden10er kan til enhver tid vælge, at tilføre en transaktion som er tiltænkt en virksomhed – til den person der har støttet, uden grund.

Disse Vilkår & Betingelser er under løbende udarbejdelse, og kan derfor blive ændret til enhver tid.