Som selvstændig erhvervsdrivende er man afhængig af en løbende indkomst. Hvis denne indkomst trues, er eksistensgrundlaget for virksomheden også truet.

Lige nu oplever vi den potentielt værste økonomiske krise i nyere tid. Det skyldes den meget aktuelle Covid-19 virus, også kaldet Coronavirus, som lande verden over gør hvad de kan for at inddæmme.

Regeringen har gjort nogle tiltag for at virksomheder skal kunne klare sig igennem krisen. Det er dog ikke nok for alle virksomheder.

Vi har oprettet denne side, for at gøre hvad vi kan, så virksomheder i Danmark kan klare strabadserne lidt længere.

Derfor tilbyder vi virksomheder at oprette sig her og give god karma til dem, som ønsker at støtte deres favoritvirksomhed igennem den hårde tid, så de også er der på den anden side.

Senden10’er.dk tager ingen former for betaling eller administrationsgebyr ved oprettelse af virksomheder i Coronaperioden. Ønskes samarbejde omkring publicering af artikler fra Senden10er.dk, som rækker ud over oprettelse af virksomheden på siden, vil dette blive regnet som en ekstra ydelse der vil blive behandlet, som en separat afregnet ydelse.

Du er meget velkommen til at kontakte os angående samarbejde omkring publicering af artikler fra siden.

Vi håber at alle vil tage godt imod konceptet og få glæde af det.

Når du har støttet en virksomhed, så gå ind på denne side og modtag din gode karma: https://www.senden10er.dk/tak/