General Group

Contact Info

Map

Gallery

*
*

Quick Login

user@email.com

Når du tilmelder dig

Udfyld din profil så godt som muligt. Tænk på at det skal være en repræsentation af din virksomhed. Billedstørrelsen skal helst være omkring 1280×850 px, men den må helst ikke fylde mere end 250 kb, hvis den skal godkendes.

Vær opmærksom på at vi ikke er ansvarlige for transaktionerne imellem dig og køberen af din gode karma. Vi opfordrer også til at du selvfølgelig betaler moms og skat af dine transaktioner, da dette er en ydelse du sælger til en kunde.

Enkelte kunder vil måske kontakte dig om muligheden for at modtage en kvittering. Har du spørgsmål, så kontakt: info@senden10er.dk

Som tidligere nævnt så opfordrer vi til at du selvfølgelig betaler moms og skat af de salg du laver. God karma er en service du sælger. Vi kan ikke holdes ansvarlig for de regnskabstekniske ting i processen, men foreslår følgende.

Gå ind i din mobile pay app og lav et screenshot af de indgående transaktioner. Lav så en faktura for dagen, på det samlede beløb som er gået ind via mobile pay. Noter den som betalt via mobile pay.